image
 |  2 28 Січня 2022 | 22:31

Підприємець захотів викупити землю на території Луцької автостанції

Підприємець Юрій Герун просив надати дозвіл у міської ради на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0472 га на вулиці Конякіна, яка розташована на території автостанції №1.

Про це йшла мова під час сесії міської ради.

Громадянин Юрій Герун просив надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0472 га на вулиці Конякіна. Цільове призначення землі – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Депутат Луцької міськради Андрій Білан (фракція ВО "Свобода") зазначив, що земельна ділянка знаходиться в оренді та розташована на території автостанції: «Потрібно вивчити питання, щоб автостанція мала привабливий вигляд, адже Луцьк позиціонує себе як туристичне місто. Потім складніше буде навести порядок, якщо ділянку продати».

Підприємець Юрій Герун зазначив, що 2021 року отримав право оренди цієї земельної ділянки. А тепер хоче скористатися правом на її викуп. Однак, депутати не підтримали відповідний проєкт рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку, прикриваючись спортом, хочуть заволодіти футбольним полем?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити