image
 |  4 7 Серпня 2018 | 15:36

Підприємцям Луцька роз'яснили технологію безконтактних платежів

Сьогодні, 7 серпня, в конференц-залі департаменту ЦНАП відбулась нарада з підприємцями, що здійснюють свою діяльність у галузі торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг. У нараді взяли участь радник міського голови Мар’яна Сорочук, начальник управління розвитку та реклами Луцької міської ради Наталія Рибай, представники “ПриватБанку” та Головного управління Національної поліції у Волинській області.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-центр Луцькради.
Під час наради керівник напрямку “Еквайринг” Північно-Західного РУ АТ КБ “ПриватБанк” Володимир Галело познайомив луцьких підприємців із новими банківськими послугами та сучасними способами проведення безконтактного платежу за допомогою технології “PayPass”. Також він детальніше розповів про принцип роботи безконтактних терміналів, оплати за допомогою QR коду.
“PayPass” – це безконтактна технологія для швидкого розрахунку. Щоб провести оплату використовуючи “PayPass” достатньо лише піднести картку, телефон чи розумний годинник із підтримкою “Google Pay” або “Apple Pay” до платіжного терміналу. Відповідно, такі платежі є безпечнішими, швидшими та зручнішими для покупця.
У свою чергу, заступник начальника організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП у Волинській області Іван Поторась розповів про те, як вберегтись від шахрайських дій з банківськами рахунками.
Згідно наданої статистики, за 2018 рік у Волинській області зареєстрували 498 кримінальних проваджень (у 2017 році — 586 випадки), у 255 випадках встановили злочинця, 69 особам оголосили про підозру. У Луцьку таких справ 230, 121 особам оголосили підозру, 142 справи залишаються нерозкритими.
Відповідно, підприємцям надали рекомендації з профілактики шахрайства.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині майже 35 тисяч субсидіантів можуть лишитись без допомоги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити