image
 |  4 19 Вересня 2018 | 08:46

Підприємець у Луцьку розмістила рекламу без дозволу виконкому

Підприємець Світлана Саваскул розмістила зовнішню рекламу на вулиці Рівненська,87, не дочекавшись дозволу виконкому Луцької міськради.
Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради.
Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що на засідання виконавчого комітету повторно вноситься проект рішення «Про дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на території міста фізичній особі-підприємцю Саваскул С.В. на вул. Рівненській, 87».
«Цей проект рішення розглядався на засіданні виконавчого комітету 18 липня та не був ухвалений. ФОП Саваскул Світлана Вікторівна, використовуючи своє право, у встановленому порядку подала 31 серпня заяву на повторний розгляд з необхідними документами для отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Документи пройшли повну процедуру узгоджень у відповідності до чинного законодавства», - розповіла чиновник.

Однак, як виявилося, підприємець вирішила не чекати дозволу виконкому і сама встановила рекламу.
«Підприємець плювати хотів на документи і дозвіл. Вона спочатку поставив рекламу, а потім звернулася до нас про дозвіл. Це недопустимо», - наголосив секретар міськради Григорій Пустовіт.

У підсумку, виконком відмовився надати дозвіл на зовнішню рекламу по вулиці Рівненська, 87.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рубка аварійних дерев для Луцька обійдеться в 370 тисяч гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити