image
 |  7 2 Червня 2020 | 20:19

Пішли всі до біса!.. Самі ворушіть руками, все в ваших руках, – Саакашвілі зірвався через питання про його реформи (ВІДЕО)

Глава Виконавчої ради реформ Міхеїл Саакашвілі провів онлайн-зустріч із представниками бізнесу, під час якої він зірвався, відповідаючи на питання одного з учасників.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Йому поставили запитання про те, коли можна буде побачити «конкретні справи» стосовно реформ політика. У відповідь Саакашвілі заявив, що йому набридли подібні закиди і запропонував українцям самим щось робити для змін у країні.

«А коли у вас будуть справи конкретні? Що значить справи конкретні? Пішли всі до біса, хто так думає. Набридло мені це... мовляв, призначили, коли будуть справи. Самі ворушіть руками, все в ваших руках. До чортової матері! Скільки можна (говорити): «Ми так сподівалися, а він розчарував». А може ви самі будете ворушитись?» – сказав політик.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Міхеїл Саакашвілі змінив назву Національної ради реформ на «Офіс простих рішень і результатів». Політик заявив, що ефективні зміни – це просто.

Також він закликав бізнесменів надсилати свої пропозиції щодо змін до закону про боротьбу з ухиленням від сплати податків, який днями набув чинності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через призначення Саакашвілі Грузія відкликає посла і розробляє тактику захисту «від його авантюр»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити