image
 |  697 21 Травня 2024 | 09:54

Пішов з життя молодий вчитель ліцею на Волині

Пішов з життя молодий вчитель Жидичинського ліцею №31 Юрій Шендрик.

Про це повідомляють на сторінці навчального закладу, - пише ВолиньUA.

З великим сумом у серці повідомляємо про раптову смерть нашого молодого вчителя-колеги Шендрика Юрія Васильовича. Страшна звістка постукала вночі, забравши найдорожче - життя у дуже доброї, щирої, розумної людини.

Юрій Васильович зростав у вчительській родині, тому і не дивно, що школа стала його другою домівкою. І удвічі болючіше писати про це, оскільки мама Алла Миколаївна – теж наша колега. А тато – Василь Володимирович сьогодні стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Зовсім недавно ми працювали разом з Юрієм Васильовичем і бачили безмежну любов до дітей. Він був не просто педагогом, він був наставником, другом і джерелом натхнення для багатьох. Вкладав у роботу серце і душу, вмів заохотити та мотивувати, прагнучи зробити світ кращим для своїх учнів, які завжди юрмилися довкола нього.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо горе близької нам сім’ї та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Світлий, добрий спомин про Юрія Васильовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кого він навчав.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити