image
 |  4 28 Вересня 2022 | 15:47

Після 21 години автобуси у Луцьку масово зникають з вулиць міста

Лучани й далі нарікають на відсутність маршрутних автобусів після 21 години, великий інтервал руху, ігнорування водіями пасажирів на зупинках, збої в роботі електронних табло.

Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

Міський голова Ігор Поліщук дав доручення працівникам відділу транспорту міської ради протягом двох тижнів (вибірково і в різний час) провести перевірку всіх маршрутів, включаючи і у вихідні дні.

"Дуже багато в нас є скарг на те, що транспорт у вечірній час зарано з’їжджає з маршруту. Якщо в договорі зазначено, що транспорт має їздити до 21.30, а вони з'їжджають вже о 21 годині, а інші навіть о 20.30. У вихідні дні транспорт має їздити відповідно до договору, навіть якщо там є п'ять пасажирів, то їх теж потрібно завезти. Два тижні проводимо перевірку, складаємо акти. Я хочу бачити, хто з наших перевізників найбільше порушує", - сказав мер.

Крім того, у Луцьку з'явився новий маршрут - №480. За словами Ігоря Поліщука, він взагалі не має дозволів. Мер дав доручення управлінню транспорту зв'язатися з Укртрансбезпекою, скласти акт на це порушення і звернутися до військової адміністрації щодо припинення цього правопорушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити