image
 |  0 25 Липня 2022 | 13:31

Після 21 години лише поодинокі маршрутки наважуються їздити Луцьком

Після 21 години у Луцьку фактично припиняється рух маршруток.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Близько 21 години вечора з вулиць міста зникає майже весь громадський транспорт. Електронні табло на зупинках певний час ще фіксують прибуття автобусів за графіком, але їх немає. Через це люди змушені чекати на зупинках іноді до години. Або пішки добиратися до місця проживання.

На вихідні 23 та 24 липня після 21 години вдалося зафіксувати рух лише двох маршруток - №22 та 11. З них лише автобусів за маршрутом №22 було на рейсі кілька одиниць. І на них можна було сісти після 22 години. Маршрутка №11 на рейсі була лише одна. Всі інші автобуси благополучно зникли з вулиць. З тролейбусами ситуація не набагато краща. Адже після 21 години їх курсує всього лише 3 чи 4 одиниці.

У розмовах на зупинках лучани з ностальгією згадують часи, коли на автобус можна було сісти навіть після 23 години, а останні рейси їздили близько півночі. Та нарікають на те, що підняття вартості проїзду до 14 гривень ніяк не вплинуло на роботу громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають приміщення та майно російського банку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити