image
 |  4 22 Липня 2020 | 21:38

Після публікації «The New York Times» про події у Луцьку американці співчувають Кривошу

Американське видання залишило неоднозначне повідомлення про захоплення заручників у Луцьку, а інтерес до нього підігрів Ілон Маск. Читачі «The New York Times» вирішили, що терорист Максим Кривош – затятий екоактивіст і підтримують його у соцмережах.

Про це повідомляє «24 канал».

Перекручену історію про події у Луцьку «The New York Times» оповів у своєму твіттері.

«Чоловік зі зброєю та вибухівкою взяв 13 заручників та вимагав, щоби президент України схвалив документальний фільм Хоакіна Фенікса про жорстоке поводження з тваринами. Президент погодився, а заручників звільнили», – коротко написали журналісти у твіттері іменитого видання.

Новину прокоментував Ілон Маск. Він написав: «Просто ще один день у 2020-му». Після цього її почали активно обговорювати користувачі соцмереж.

Справді, читаючи коротке повідомлення видання, можна подумати, що Кривош, який захопив заручників, є лише радикальним борцем за права тварин. Саме так подумало багато читачів.

Що пишуть під дописом «The New York Times» користувачі:

«Цілком виправдано, враховуючи, що люди роблять з тваринами».
«Це неправильно, що я не бачу, що цей хлопець зробив помилкового і жахливого?»
«Тримав цих людей у заручниках так само, як ми робимо з бідними тваринами»
«Найкумеднішим і найбільш незрозумілим у цій ситуації є те, що чоловік просто хотів, аби президент сказав: «усі мають подивитися фільм», а не підтримав його (фільм) фінансово».

Чому допис The New York Times маніпулятивний:

У твіті, а також у самому матеріалі на сайті NYT не згадується, що Кривош вже був неодноразово засуджений, зокрема за статтями про бандитизм та вимагання.

Видання пише, що вимога до Зеленського «прорекламувати» фільм «Земляни» є однією з вимог, але про інші не згадує.

Крім цього, у статті не згадується, що Кривош не тільки був озброєний, а й стріляв у бік правоохоронців і кидав саморобні вибухові пристрої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Кривош здався сам! А шоу з вибухом було біля порожнього автобуса (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити