image
 |  0 16 Січня 2020 | 12:05

Після скандалу з пpослуховуванням Кабмін підсилять Тігіпком, Хорошковським або Ковалів, - джеpело

Через скандал із прослуховуванням Кабміну Гончаруку готують двох віце-прем'єрів з економіки.

Про це повідомили джерела «AgroPolit.com» в Офісі президента.

Відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука та всього Кабміну через економічні одкровення та критику економічних знань Володимира Зеленського найближчим часом не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я повний профан в економіці»: у мережі з'явилася прослушка наради Гончарука (ТИТРИ)

За даними нашого джерела, є кілька цікавих нюансів у цій ситуації.

«Перший – запис зробила Юлія Ковалів, а не відповідні секретні служби. Другий — прем’єр-міністр не піде у відставку, хоча заява написана і передана ним Зеленському. Третій – Зеленський після цього всього сам дзвонив Гончаруку і в цій розмові приємного було мало, але уряд буде і далі працювати. Четвертий нюанс – в найближчому часі Гончарука міняти не будуть, але посилять Кабмін одним чи двома віце-прем’єрами: на них зараз розглядають три кандидатури – Сергія Тігіпка, Валерія Хорошковського та Юлію Ковалів», — говорить наше джерело.

Нагадаємо, вчора у мережі з'явилася інформація, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук начебто написав заяву про звільнення через оприлюднення запису, де він визнає, що він «повний профан в економіці» та не надто коректно висловлюється щодо розуміння президентом фінансових моментів. У КМУ заперечили інформацію про відставку Гончарука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У Зеленського в голові пусте місце»: топ сенсаційних одкровень Гончарука (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити