image
 |  5 23 Грудня 2019 | 22:02

Пісня на ніч: «Alyosha & Vlad Darwin - Щастя без провини»

Найромантичніший дует України Alyosha & Vlad Darwin презентував справжню музичну повість - альбом «Золота середина». Пісні дуету завжди вирізняються своєю чуттєвістю, а тому викликають різноманітний спектр емоцій вже з перших секунд прослуховування.

«Золота Середина» - це музична повість про пошук Раю у стосунках між Чоловіком і Жінкою. На самоті ми ніколи не зможемо стати щасливими, адже нове життя народжується лише у союзі двох. Як побудувати цей союз? Про це наша платівка…», - говорить про альбом Vlad Darwin.

«Найголовніше - справжні живі емоції, про які ми заспівали. Коли ти співаєш пісні, написані не тобою, і коли тобі дозволяють заспівати та передати сенс так, як ти хочеш - це неймовірно. Влад просив мене додати мого власного сенсу, мого настрою - це зіграло велику роль. Перед кожним записом ми спілкувалися, обговорювали творчі питання, професійне життя, ми були заряджені. Ми вкладали у цей альбом власні переживання, печалі, радощі», - розповіла Alyosha.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити