image
 |  23 8 Серпня 2020 | 22:01

Пісня на ніч: «Артем Пивоваров — Дежавю»

Ідея кліпу на сингл «Дежавю» була побудована на тому, щоб підкреслити циклічність стану дежавю за допомогою повторюваної ситуації з одних і тих же рухів і через хореографію. Танцюристи і перший в Україні професійний колектив маршових барабанщиків «Drum Art Show» своїми позами і рухами створюють «візерунки» в кадрі, породжуючи свій вир подій. Хореографом-постановником кліпу виступив Олесь Пасічник.

Героїнею «Дежавю» Артема Пивоварова стала Вікторія Палатна, власниця відомого українського бренду. Абсолютно всі наряди героїні з іспанськими мотивами були зроблені спеціально для кліпу Артема.

«Цей кліп має дуже простий підтекст. Він, як і пісня, створений для того, щоб слухач / глядач зміг звільнитися від всіх своїх внутрішніх суперечок, конфліктів або зацикленості на чомусь і повністю віддатися енергії танцю. Саме тому тут присутній максимум танців, кача і енергії »- поділився Артем Пивоваров.

Нагадаємо, що 10 липня Артем Пивоваров презентував свою дилогію на треки «Дежавю» і «Поклич». Два сингла з альбому «Земний» в один Артем об'єднав неспроста. Кожна з пісень характеризує довгий шлях артиста, що складається зі злетів і падінь, з вірою в себе і свою музику, яка об'єднує, мотивує і надихає стихійних з кожним роком все більше і більше.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити