image
 |  2 12 Серпня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Артем Пивоваров - Дежавю (ВІДЕО)

Першим синглом французькою мовою став хіт «Дежавю». Вперше частина цього треку прозвучала в тематичному відео у французькому стилі, яке було присвячено 8 мільйонів переглядів на кліпі «Дежавю / Позови». Зараз ця відеоробота вже зібрала 16 мільйонів переглядів.

В основі лірик відео, яке вийшло разом з треком, лежить сам кліп артиста, побудований на циклічності руху танцюристів і барабанщиків, що підкреслює стан «дежавю».

«Після виходу тематичного відео у французькому стилі, ми почали отримувати багато позитивних коментарів не тільки від наших стихійних слухачів, а й від франкомовного населення. Вони писали про те, що їм подобається пісня і вони здивовані, що не чують акценту, з огляду на той факт, що артист з СНД. Мені приємно усвідомлювати те, що музика не має кордонів. Мені подобаються експерименти. Я бачу в цьому розвиток себе і музики в цілому. Тому, ми з командою вирішили залучити викладача для допомоги в перекладі, адаптації тексту і занять для поліпшення вимови, щоб написати повну версію пісні. Якщо моя музика відгукнеться в серцях слухачів з інших країн і континентів - я буду щасливий ділитися нею й далі» - розповів артист.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити