image
 |  2 31 Січня 2020 | 22:02

Пісня на ніч: «Біла Вежа - Виростеш ти, сину»

Група "Біла Вежа" презентує нову відео-роботу "Виростеш ти, сину" на вірш видатного українського поета Василя Симоненка.

Створення музики було справою непростою та відповідальною. Наприкінці 2014 пісня була готова і представлена публіці в рамках акустичної програми. На повторному виконанні під час концерту "Симфонія миру" композиція зірвала овації залу.

"Виростеш ти, сину" - це третя відео-робота гурту. Молоді артисти відкриті до експериментів і цього разу знову це довели. У пошуках свіжої та цікавої ідеї для відео, музиканти наштовхнулись на роботи українського театру тіней "Fireflies". Особисте знайомство з талановитим колективом підтвердило наміри. Взимку розпочалась робота: пошук образів та фігур, побудова сюжету, проби та інтерпретації. Незважаючи на те, що сам кліп знімався у місті Чернігів, а “Біла Вежа” керувала процесом з Києву, робота була чітка та злагоджена, а результат задовольнив обидві творчі команди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити