image
 |  13 24 Листопада 2019 | 22:10

Пісня на ніч: «DUDA ft. VERA KEKELIA - Тобі»

Віра Кекелія і Роман Дуда презентували довгоочікуваний кліп на спільну пісню «Тобі», яку виконавці випустили до першої річниці весілля.

У кліпі Віра і Роман зіграли пару, яка, перебуваючи в одному будинку, не бачать один одного. Герої заглиблюються в свій внутрішній світ, поки випадковий дотик не змінює їхнє життя, даючи шанс на щастя.

«Через історію в кліпі ми хотіли донести ідею того, що часто люди живуть, не помічаючи інших. Переживаючи свої невдачі, сумніви, концентруючись тільки на себе, ми часто втрачаємо можливість стати щасливішим, зустріти «свою» людину і змінити власне життя. А потрібно лише відкритися світові і навчитися помічати прекрасне навколо себе », - говорить співачка VERA KEKELIA.

Зйомки кліпу проходили в мальовничих українських Карпатах серед гір і барвистого осіннього лісу. DUDA зізнався, що знімальній групі довелося долати складні погодні умови і сильний холод:

«Пейзажі високо в горах були просто приголомшливими. Такого раніше я не бачив ніколи. Але тумани, ожеледь вранці і холод ускладнювали зйомки. Найскладнішими були сцени в воді. При температурі повітря 2-5 градусів ми знімали в крижаному гірському водоспаді. Потрібно було перебувати там до 20 хвилин. Чесно, зуб на зуб не попадав, і навіть гідрокостюм не допомагав ».

Режисером-постановником кліпу виступила Леся Подолянко, оператор - Євген Усанов. Автором тексту і музики композиції є DUDA.

Виконавці також розповіли про долю золотої рибки, яку також видно в кліпі.

«Рибка, яку Віра годує в кліпі, жива і здорова. Ми дуже переживали за неї через холод, але вона цілою і неушкодженою повернулася в зоомагазин », - каже DUDA.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити