image
 |  7 2 Червня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Христина Соловій – Краще мовчи (ПРЕМ'ЄРА)

«Краще мовчи» – бароко-поп балада про магію мовчання, як способу слухати один одного. Є люди, які не чують, про що ти говориш, а є ті, які розуміють про що мовчиш.

Слова, музика, виконує – Христина Соловій.

«Фентезі-поп – це моя пропозиція авангардно подивитись на музику, яка натхненна містичним українським фольклором. Так я хочу привернути увагу молодої аудиторії, яка любить втікати у фентезі-світи, щоб вони пізнали себе глибше, як колись це зробила я. Ми усі спадкоємці унікальної народної культури героїв, містики та магії. Наші класики Леся Українка та Гоголь оформили це у літературні всесвіти. Тяглість української музики від Івасюка і вусатого фанку, в 90ті ВВ, Руся та Ірина Білик, Руслана в нульові і тепер до Go-A – це щоразу авторське осмислення всесвіту українського фольклору. Мої авторські пісні теж витікають з народних, моя мелодика базована на столітніх традиціях нашого народу, український фольклор – моє головне натхнення», – коментує Христина Соловій.

Солодких снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити