image
 |  4 4 Травня 2019 | 21:41

Пісня на ніч: Ivan NAVI і М'ята презентували спільний трек і відео

Cпівачка М'ята та Ivan NAVI записали танцювальний трек "Ти мене кохай" і представили відео до нього.

Ідея дуетної роботи виникла спонтанно. Попри те, що М'ята та Ivan NAVI живуть у різних містах (Київ - Львів), запис пісні та зйомка відео зайняли 2 тижні.

"Наш дует – це той випадок, коли просто стовідсотково співпав настрій. Тут навіть важко сказати, кому належить ідея колаборації. Почали імпровізувати в студії й вже не могли зупинитися. Пісня вийшла легка та водночас із нотками романтики і спокуси", – поділилась М'ята.

"Ми з М'ятою абсолютно різні: у кожного свій музичний напрям. Ми різні і за темпераментом, і за стилем виконання, але думаю, що завдяки цьому і пісня стала особливою. Виникла якась магія в поєднанні непоєднуваного", – зазначив Ivan NAVI.

Для обох артистів це другий дует у творчості: у Мяти є спільна робота з латвійським співаком Маркусом Рівою, а в Ivan NAVI — із українською співачкою Марією Яремчук.

На пісню "Ти мене кохай" артисти одразу зняли відео. Над кліпом працював продакшн HD SHOT STUDIO: режисер Юджин та оператор Олексій Островий. В основу ідеї відео лягло поєднання двох протилежних кольорів — чорного і білого. У кожному кольорі глядач помічатиме присутність протилежного відтінку через символічні деталі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити