image
 |  7 15 Грудня 2018 | 22:02

Пісня на ніч: «Ivan NAVI — Влипли»

Ivan NAVI: "У пісні є такі слова: "Ми домовились, що ми просто тимчасові. Поки не знайдемо тих, хто нам більше підходить" - дійсно, в сучасному світі все так швидко змінюється, що важко заглядати, наприклад, на 10 років вперед. Тому кожен живе сьогоднішнім днем. Але інколи «влипає» на довше, і, здавалось, звичне знайомство стає чимось значно більшим. У мене таке було, думаю, як і в кожного"

Всі події, які відбуваються в житті закоханої пари, глядач може спостерігати послідовно та паралельно водночас, ніби переглядаючи фотоплівку, а в якийсь момент герої і взагалі стають частиною оптичної ілюзії та, врешті, плавно розчиняються десь серед вуличок міста під ритми шаманської мелодії треку "Влипли".

У пошуках цікавих локацій для нового відео артист з командою Manifest Production вирушили у Чорногорію в маленьке гірське місто Котор. Правда, знімальну групу там чекали не лише вражаючі пейзажі, але й пригоди. Одразу в аеропорті після прибуття у них конфіскували всю техніку. На прикордонну службу не подіяв навіть дозвіл зйомок від самого мера міста. Віддали знімальну апаратуру аж через 2 дні, змістивши план зйомок практично впритул до вильоту. Та це не була єдина перешкода для знімань. Під час пошуку локацій на маленьке місто Котор зірвалася буря та проливний дощ. Та коли нарешті всі пазли склалися: техніку віддали і локації були знайдені – виглянуло сонце і тепла сонячна погода супроводжувала весь знімальний процес кліпу «Влипли».

Гарних снів, дорогі читачі)

"Вліпайте" лише в хороші ситуації, чудові емоції та надійних людей)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити