image
 |  2 2 Січня 2020 | 22:01

Пісня на ніч: «KISHE – Бачу промені»

Для мене ця робота дуже автобіографічна і наповнена всіма моїми пережитими життєвими моментами. Падіннями і злетами, радістю і розчаруванням, любов'ю і зрадою, складної, виснажливою роботою і нереальним почуттям «МОЖУ». У цій роботі багато метафор і прихованих на перший погляд смислів, Але одне очевидно, що герой від пункту А до фінальної точи долає перешкоди. Так ось ця робота про наші з вами труднощі, які ми долаємо на нашому життєвому і творчому шляху, про нашу душу яка як дерево сохне, черствіє і темніє з роками. На жаль в більшості випадків чим дорослішими ми стаємо тим менше в нас світлого сьогодення і живого.

Ці гори це і є наш шлях. У пісні і кліпі багато боротьби, але це боротьба з самим собою. Боротьба з своїми страхами й образами які роблять нас черствими і закритими. Ця робота для тих хто йде вперед, через всі труднощі і мені дуже хочеться, щоб ця робота стала промінцем надії і віри в себе, для всіх вас, всіх тих хто бореться і намагається змінити себе в кращу, світлу сторону і для тих, хто ще не розуміє, що і заради чого в цьому житті. Або для тих хто опустив руки і здався. І я здавався і опускав руки, але знаходив сили і віру в те що роблю, збирався і йшов вперед, далі, ДО ГОРИ !!! до своєї вершини, до своєї мрії, через всі перешкоди. Я вірю в світле і в те, що наша душа як це дерево може бути зцілена, може бути світлою тільки тоді, коли ми цього хочемо і йдемо до цього.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити