image
 |  0 2 Березня 2020 | 22:02

Пісня на ніч: Мята – Не боюся

Після треку «Take Me» з відомим європейським хітмейкером Vanotek, співачка МЯТА презентує справжній жіночий маніфест, пісню «Не боюся».

Про це на своєму ютуб-каналі повідомляє «Moon Records».

Пісні стильної та красивої співачки несуть надихаючі, позитивні посили та енергетику. «У мене немає нещасливих пісень. Я вважаю потрібно нести людям позитив та добро».

«Не боюся» - про сильних та щирих жінок, про те, що треба бути самодостатньою, мати свою думку і нічого не боятися, бо життя непередбачуване. Така позиція і в самої співачки.

Насправді, як розповідає МЯТА, пісня «Не боюся» написана вже досить давно. Співачка виконувала її на багатьох концертах і після шалених прохань слухачів, команда МЯТИ зрозуміла, що прийшов час презентувати пісню всій Україні.

А також, співачка вже відзняла кліп на пісню «Не боюся» Режисером кліпу став Максим Гетьман. У зйомках взяли участь разом з МЯТОЮ найпопулярніші фешн моделі нашої країни, які були одягнені в одяг українських дизайнерів. Співачка вже давно заявила, що підтримує вітчизняні бренди.

Солодких снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити