image
 |  2 28 Серпня 2019 | 21:36

Пісня на ніч: «NAVKA - Ціп-ціп»

Вам цікаво дізнатись, що відбувалось на українських вечорницях? Чи дійсно мали місце пікантні стосунки під час них? Історію про сучасні вечорниці розповіла Марина NAVKA Тимофійчук у відвертому кліпі на пісню Ціп-ціп. Потужний і «качовий» трек та якісна картинка вирізняє кліп Ціп-ціп серед іншого україномовного контенту. Під час зйомок кліпу використані технології, які ніхто в Україні не насмілювався застосувати. Люмінесцентний бодіарт, несподівані герої, потужні ефекти, неон, ультрафіолет, стихії вогню та води, а головне, шалені відверті танці - все це круто і якісно обіграно в історії про сучасні українські вечорниці!

Ось як Навка сама коментує відеороботу:  

Пісня «Ціп-ціп» - це інтерпретація давньої традиції українського народу влаштовувати вечорниці, на яких можна було собі дозволити більше, ніж у звичайному житті. У танці на вечорницях молоді люди можуть ставати ким завгодно, грати ту роль, яка їм найбільше до вподоби, розкривати себе сповна - бути хоч володарями світу! Це той час, де можна розчинитись в нестримному танці і цим запалити оточуючих!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити