image
 |  16 29 Грудня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Оксана Муха & KOZAK SYSTEM – Я відчуваю тебе (live)

Сингл "Я відчуваю тебе". Слова: Микола Бровченко. Музика: Сергій Соловій, KOZAK SYSTEM. Продюсер треку: Milos Jelic.

Прем'єра живого виконання відбулася на сольному концерті Оксани Мухи "Найгарніші пісні України" 11.11.2019 у Національному драматичному театрі ім. М. Заньковецької у Львові. У супроводі оркестру Львівської національної філармонії. Відео: Юрій Кіт.

Наступне живе виконання цього дуету - 29 лютого 2020 р. під час сольного концерту KOZAK SYSTEM "Закохані злодії" у Жовтневому палаці в Києві.

Іван Леньо: "Оксана - неймовірна співачка. З нею, як з професіоналом, і легко співати, і важко. Легко, бо вона тебе веде під час виконання, надихає і заряджає, а важко, тому що висока планка і велика відповідальність. Це не перший наш дует, і сподіваюсь не останній. А пісня «Я відчуваю тебе»- це саме та емоція, яку кожен з нас в житті відчував, тому впевнений, що всім сподобається"
Оксана Муха: "Це надзвичайно вичекана пісня. Вона є щирою, її емоція відповідає як мені, так і «козакам». «Я відчуваю тебе» - це любов з перших нот. Наче написано про мене, моє життя, мої переживання. Це моя історія. І найважливіше у ній – не втрачена надія.

Попри те, що стилістично ця пісня не зовсім відповідає манері співу Івана, він її відчув, пережив – і ми отримали чудовий результат. Також для мене дуже дорого, що музику написав Сергій Соловій - мій друг, трубач Kozak System".

Приємних снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити