image
 |  4 13 Жовтня 2019 | 22:00

Пісня на ніч: «Сергій Скулинець – МАМА»

"Нова музична композиція написана спеціально для найдорожчої у кожного з нас людини - для Мами. Вона закликає завжди любити та шанувати своїх батьків, адже всі ми є і будемо дітьми своїх батьків - каже Сергій Скулинець. - Для мене мама - свята людина, саме тому ця композиція є дуже особливою у моєму житті і творчості, зокрема".

За словами режисера кліпу Романа Гамкала, основним завданням, яке стояло перед знімальною групою, було вкотре нагадати, що навіть у повсякденній метушні дорослих "дітей" завжди повинно залишатись місце для батьків.

"Маю надію, що нам вдалось до кінця вирішити таку, здавалося б, просту і водночас складну задачу, а саме - через пісню та відео дістатись до глибини душі кожної дорослої людини, - говорить виконавець пісні "Мама" Сергій Скулинець. - Я точно впевнений, якщо після перегляду цього відеокліпу ви візьмете в руки телефон і зателефонуєте батькам - наша мета буде досягнута!"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити