image
 |  16 22 Лютого 2022 | 22:02

Пісня на ніч: SLAVIA – Щастя мене не мине

Співачка SLAVIA після розлучення з шоуменом Dzidzio зосередилася на власній кар‘єрі. В пошуках гармонії та щастя артистка будує своє життя так, як бачить це вона.

Нові енергії в душі, нове звучання в музиці, і нове фото, що стало обкладинкою синглу, яке Славія привезла з «Острова свободи», куди вона подалася, очевидно, в пошуках щастя. Сьогодні артистка презентує новий трек, в якому стверджує: «Щастя мене не мине».

SLAVIA: - “Бути щасливим з одного боку нібито просто, а з іншого — своє щастя треба побудувати. Інколи буває важко відмовитися від того, що будуєш роками, і почати заново. Все починається з себе: любити і слухати себе, підвищувати самооцінку, напрацювати впевненість, і, як в пісні, — «Змінити усе кардинально, ніколи не пізно, повір»! Я наповнююся щастям, і від надлишку наповнюю інших. Хочеться, щоб у всіх виростали крила, і нехай щасливим буде кожен, хто вірить: — «Щастя мене не мине».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити