image
 |  4 18 Листопада 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Sonya Kay – Понад Плаєм

Співачка з європейським звучанням і українською душею, Sonya Kay, чиї треки протягом півроку займають верхні рядки хіт-парадів країни, презентувала свою нову пісню «Понад плаєм».

За допомогою пісні співачки доносить до слухача важливе послання. У легкий літній мотив і прості слова, вкладено набагато більше, ніж може здатися на перший погляд. «Понад плаєм» – це пісня про свободу в голові кожного з нас. Адже головна проблема молодих людей, не дивлячись на всі можливості, що дає їм життя – страх мислити ширше і втілювати свої найбожевільніші ідеї в реальність. Автором тексту пісні виступила близька подруга і наставник Соні - Лана Меркулова, вона ж ех-учасниця групи SMS, а музику написали прогресивні діджеї та саунд-продюсери співачки -Meyer Recordz (Вадим Поротков) і Микита Богданов треки яких були підтримані світовими діджеями - серед них Armin Van Buuren, David Guetta, Above & Beyond і багатьма іншими.

Більшу частину свого часу Sonya Kay проводить подорожуючи світом. Співачка вважає, що подорожі дарують ту саму свободу, про яку мріє кожен. Але її улюбленим місцем є українські Карпати:

«Починати необхідно з того, що найближче до нас, а саме з Західної України. Гірська місцевість наших Карпат і гуцульська атмосфера здатні вразити уяву куди сильніше, ніж ви думаєте. Варто один раз там побувати, і складається відчуття, що ви потрапили в казку. . І як не дивно, після таких місць починаєш вірити, що все в житті можливо», - ділиться Соня.

Навесні, гуляючи в Карпатах, Sonya Kay заблукала. Дівчина не встежили за часом і не помітила, як навколо почало смеркати.

«Спочатку мені стало дуже страшно. У якийсь момент я подумала, що вже не виберуся звідси. Але потім я подивилася на зірки і в ту ж мить відчула справжню свободу від всього, що хоч якось затьмарювало мій настрій: від всіх своїх страхів, від поганих думок, навіть паніка з приводу того, що я не вийду звідси вмить зникла. І як не дивно, буквально через кілька хвилин свого осяяння, я знайшла стежку, якою прийшла сюди. Для мене це було знаком згори, ніби так і повинно статися. Я відразу ж поділилася історією з Ланою і ми вирішили, що просто необхідно написати про це пісню, а хлопці з Ost & Meyer зробили нам чудове аранжування».

Так і народилася композиція «Понад плаєм». Соня вірить, що те, що сталося з нею не було випадковим. Це невелике пригода змінила її погляди на життя і подарувала меломанам нову чудову пісню.

Автори музики - Meyer Recordz (Вадим Поротков) Микита Богданов

Автор тексту - Лана Меркулова

Аранжування - Meyer Recordz (Вадим Поротков) Микита Богданов

Зведення - Meyer Recordz (Вадим Поротков) Микита Богданов

Лейбл - "УМИГ Мьюзик"

Приємних снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити