image
 |  20 29 Червня 2019 | 21:41

Пісня на ніч: «Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora - Ritual»

У записі взяли участь британський музикант і автор пісень Jonas Blue, а також популярна співачка Рита Ора (Rita Ora). Остання стала головною героїнею відео. У кліпі Рита Ора танцює в оточенні учасників шоу-балету. Артистка одягнена в джинси і короткий білий топ.

Співачка Rita Ora презентувала кліп тиждень тому, і вже на каналі ютюб майже 8 мільйонів переглядів. 
Дівчина співає пісню і пластично рухається. Декорації в студії мінімалістичні: в основному всілякі лаконічні конструкції, куби і постаменти, на які підіймається періодично Ора. Основним елементом декору в кадрі є гра світла, тіні і кольорові акценти, створені освітлювальною технікою.
Композиція Ritual вийшла в якості синглу 31 травня. Трек ще не встиг стати частиною дискографії Tiësto. Музикант став популярним на початку нульових і увійшов в число найбільш титулованих діджеїв світу. Він неодноразово очолював рейтинг DJ Mag Top 100. За роки кар'єри Тейс (справжнє ім'я артиста) випустив шість пластинок. Реліз останньої відбувся в 2014 році.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити