image
 |  2 14 Лютого 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Творча Школа Павла Табакова – Мріє, не зрадь! (слова Лесі Українки)

Мріє, не зрадь! (сл. Лесі Українки, муз. Павла Табакова) - Творча Школа Павла Табакова.

«Мріє, не зрадь»: репового прочитання поезії Лесі Українки ще не робив ніхто.

А все розпочалося зі звичайних читань на заняттях з акторської майстерності у Творчій школі Павла Табакова, яка вже два роки діє у Львові.

І все би так і закінчилось емоційним прочитанням, якби не Павло Табаков – музичний продюсер школи, композитор та експериментатор. Почувши вірш, він взяв текст - і вже до кінця заняття вийшов з демоверсією сьогоднішньої емоційної прем’єри у стилі реп.

Автор слів - Леся Українка

Автор музики - Павло Табаков

Оператор: Володимир Рошковський

Режисери: Ольга Мурга - Володимир Рошковський

Постановник: Вероніка Гирман

Вокальний тренер - Уляна Фарина

Make up: Вікторія Бакун

У кожної людини є мрія, яка веде її по життю. Але не всім і не всі мрії даються легко… Головне - не здаватися, навіть, якщо мучать відчай, біль, безнадія, безсонні ночі… Бажання дітей із Творчої школи Павла Табакова неординарно підготуватися до поетичних читань з нагоди дня народження Лесі Українки і перетворило маловідомий вірш славетної української поетеси на реповану композицію, що пробирає до мурах.

«Мріє, не зрадь» – це слова, які діти точно ніколи не забудуть. Це той випадок, коли поезія Лесі Українки стала цікавою для підлітків, які тепер читають, вишукують, експериментують, вигадують і самі пропонують створити нові поетично-музичні проекти.

Приємних снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити