image
 |  5 12 Квітня 2020 | 22:02

Пісня на ніч: «Злата Огневич - Ти обіцяв»

Трилогія кохання: Злата Огнєвіч розповіла одну із трьох найпотаємніших історій

Тендітна, ніжна і водночас сильна та пристрасна Злата Огнєвіч вміє дивувати слухачів новими роботами.

Хоч і зірки завжди стараються «залишити в тіні» особисте життя та відносини, Злата Огнєвіч знайшла в собі сили поділитися своєю історією кохання під назвою - «Ти обіцяв».

«В моєму житті була історія, коли я зустрічалась з хлопцем і через деякий час дізналась, що у нього є відносини з іншою дівчиною. Взагалі виявилось, що його хоббі було колекціонування красивих дівчат, саме так він тішив своє самолюбство. Коли я дізналась правду, мені було дуже боляче, моє серце розбили. Відносини з цим хлопцем я досі вважаю справжнім і чистим коханням, яке зробило мене кращою» - ділиться Злата Огнєвіч. Щирість, найчистіші почуття та справжнє кохання з одного боку, а з іншого самолюбство, лицемірство та зрада підштовхнули співачку поринути у творчість та створити нову музичну історію. Злата Огнєвіч знайшла себе у віршах Андрія Хливнюка, а її особливе прочитання тексту та творче поєднання музики дуже сподобалось лідеру гурту Бумбокс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити