image
 |  4 21 Вересня 2021 | 22:02

Пісня на ніч: Сергій Тітаренко & Аничка – Настане мирний час

Пісня для всіх, хто забуває, що в Україні йде війна.

«Настане мирний час» – це сьомий сингл соціально-мистецького проекту #ПісніВійни. Автором слів до пісні є військовий льотчик, ветеран АТО Сергій Тітаренко, а музику створила українська співачка і волонтер Аничка (Аничка Чеберенчик), яка уже десять років живе у США. За останні три роки вона дала за океаном десятки благодійних концертів, на яких зібрала на реабілітацію українських воїнів понад 100 тисяч доларів.

Виконують пісню «Настане мирний час» Сергій Тітаренко та Аничка.

«Пісня «Настане мирний час» – це своєрідне нагадування усім тим, хто забуває, що в Україні йде війна, - каже автор слів і виконавець пісні, воїн Сергій Тітаренко. – І не просто нагадування, а прохання не здаватися, не опускати руки і робити все можливе задля нашої перемоги, яка неодмінно настане, адже, як співаємо з Аничкою, «бо з нами Бог, бо з нами Україна».

Аранжування – Остап Панчишин. Запис, зведення, мастерінг – Мар’ян Криськув (Jenny Records).

Відео (зйомка у студії та монтаж) – Олег Шмідт (Громадське. Львів). При монтажі використано ексклюзивні кадри, надані Центральною телерадіостудією Міністерства Оборони України.

Ініціатор та координатор проекту #ПісніВійни – Галина Гузьо.

Спокійних снів!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити