image
 |  7 22 Серпня 2022 | 23:01

Пісочниця із гвіздками та поламані гірки: у Карпуса занедбані дитячі майданчики (ФОТО)

У селі Тишковичі, що входить до Нововолинської громади дитячий майданчик у жахливому стані - пісочниця із гвіздками та поламані гірки. Мера міста Бориса Карпуса просять зреагувати.

Допис з описом ситуації написала Інна Приймак.

«Доброго дня. Хочу звернутися до Бориса Карпуса та Наталі Яковинець, стосовно дитячого майданчику, що знаходиться біля садочка в селі Тишковичі, я розумію, що зараз не на часі, і є мабуть важливіші питання, але це стосується наших дітей, яких у селі дуже багато, тому і пишу цей допис від усіх мам, надіюсь не дарма. Кожного дня до дитячого майданчика приходять діти, для яких, такі атракціони є небезпечними, так як вони є в дуже занедбаному стані. Є дві пісочниці, які накриті чомусь досками, з яких виступають цвяхи. І ще на початку літа познімали гойдалки. Чому? Невідомо. Це єдине, що там було у нормальному стані. І ці пісочниці накрили досками, для чого? Так як почалось літо дітки мали б куди приходити погратись.

Також там є залишки старих зламаних качелей, яким років 20 це точно, які також дуже небезпечні. Візьміть будь ласка це до уваги.

Гірки також в жахливому стані, на їх металевих листах діти можуть поранитись.

Прошу Вас, зреагувати на наше прохання і приїхати оглянути дитячий майданчик і прийняти заходи, що покращить відпочинок наших дітей. Дякую», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпуса - проблеми з дорогами: уже місяць не можуть «залатати» ями (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити