image
 |  2 29 Листопада 2018 | 16:20

Питання курсування приміських маршруток у Луцьку потрібно вирішувати комплексно, - Микола Федік

До вирішення проблеми курсування приміських маршруток через Луцьк слід підходити комплексно, а не за принципом винятків.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.

Свободівець взяв участь в обговоренні питання щодо зміни руху маршруту №251 Підгайці – Забороль вулицями міста.

«Безумовно, питання потрібно вирішувати. Приміські маршрутки взагалі мають бути винесені за межі міста. Це позитивно вплине на роботу міських перевізників, екологічну ситуацію та розвантажити вулиці Луцька. Але до нього треба підходити комплексно. Неправильно скасовувати погодження на рух маршрутки №251 центом Луцька, і в той же час забувати про інші маршрутки. Тоді треба ставити питання принципово. Бо що робити з автобусами, які курсують до Гіркої Полонки, Княгининка, Рованець, Липин. Адже вони теж не об’єднуються з Луцьком. Однак ніхто не скасовує міські маршрутки до них», - наголосив Микола Федік.

У підсумку депутати проголосували за скасування дозволу на рух маршруту №251 вулицями проспект Волі, Богдана Хмельницького та Паркова. Рішення вступить у дію з 1 січня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк проситиме у Волинської ОДА забрати приміські маршрутки з міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити