image
 |  7 15 Червня 2022 | 13:23

Питання впорядкування назв вулиць Луцька викликало значний інтерес у громадськості та депутатів

Питання впорядкування назв вулиць Луцька викликало значний інтерес у громадськості та депутатів різних рівнів та рад.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомов голова комісії з впорядкування назв вулиць, депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Михайло Щур.

Михайло Щур розповів про роботу комісії та пропозиції, які надходять від громадськості.

"Засідання 14 червня було присвячене переважно обговоренню і розгляду пропозицій щодо назв вулиць. Наша мета - поставити крапку в питанні демонтажу пережитків російської окупації в місті Луцьку, яке знайшло відображення у значній кількості топонімів на честь діячів країни-агресора. Робота комісії викликала значний інтерес. Причому як громадськості, так і депутатів - від місцевих рад до Верховної Ради. До нас надійшли різні пропозиції від лучан, від депутатів. Була й пропозиція від депутата Бучанської райради щодо перейменування однієї з вулиць міста на Ворзельську. Наразі усі пропозиції спрямовані у робочу групу фахівців, яка вивчить варіанти і подасть свій вердикт нашій комісії. А ми прийматимемо рішення", - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити