image
 |  9 12 Січня 2020 | 21:05

Pіздв’яне диво: лучанин, якого паралізувало в новорічну ніч, на Pіздво став на ноги

Луцький юрист Назар Жолква, якого раптово паралізувало в новорічну ніч, одужує. Чоловік вже став на ноги.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook подруга та колега Назара Євгенія Мочарник.

«Він ходить!!! Рівно тиждень тому, мені сказали, що мій найближчий друг паралізований. Повністю. Ледь ворушить пальцями. Сказати, що я відчула в той момент - дуже важко. Бо такі речі взагалі важко передавати словами.

Але я та ще одна неймовірна жінка, яка не знає, що таке опускати руки, зрозуміли, що це не час для плачу і шокового стану. Нам потрібно звернутися до людей по допомогу. Бо вона була вкрай необхідна не тільки для Назара, а й для всієї сім'ї, яка в той момент, мабуть, переживала пекельні муки.

Ймовірність, що люди 1 січня, зранку, будуть донатити кошти юнакові, якому ще навіть не встановили діагноз - була невелика. Але ж є речі вищі, аніж статистика, миттєві страхи чи навіть хвороби.

Якимось незбагненним для нас чином купа людей підключилися допомагати Назара: викладачі, клієнти, юристи зі Львова, юристи з Луцька, колишні однокласники, люди, які пережили те саме, колишні випускники. Щодня я отримувала сотні повідомлень з питаннями як допомогти. Ми в перші три дні зібрали нереальну суму, яка не просто зняла з сім'ї фінансовий тягар, а дала надію.

Люди, ви зробили значно більше, аніж надіслали кошти на картку. Ви допомогли Різдвяному чуду. Ви дали сили моєму другові боротися з раптовим недугом. Ви здивували та збентежили мого друга такою кількістю доброти, тепла та співпереживання. І це надихнуло десятки людей. Це було диво! І воно продовжуватиметься кожного дня з новою силою. Бо Назар кидає відео, де вже ходить по палаті і жартує, що з такою підтримкою, він не має права здаватися.

ЗБІР КОШТІВ ЗУПИНЕНО!

На сьогодні зібрано 343 440 грн, половину суми вже витратили на інтенсивне лікування.

Христос народився! Різдво відбулося! Дякую!», - написала вона.

Зараз Назар вже почувається краще і на фінальній стадії, а тоді реабілітація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічні дива: молода мама з Волинського Полісся восьму дитину народила вдома

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити