image
 |  2 26 Лютого 2020 | 23:01

По той бік правди: підприємці Старого ринку вважають, що Шпигу не звільнили, а підвищили за проявлений професіоналізм

Підприємці Центрального ринку у Луцьку вважають, що нещодавно звільненого очільника поліції Волині Петра Шпигу не звільнили з посади, а навпаки - підвищили за проявлений професіоналізм.

Про це йдеться у спільноті Європейський центральний ринок.

Допис подаємо без змін:

"Сьогоднішній день наповнений фейками та маніпуляціями з інформацією,яку видають за правду Лучанам.

ТОП дивних новин:

- Начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петра Шпигу звільнили з посади!

- За словами радника в.о.Луцького голови Поліщука І. - Господарський суд Волинської області завершив розгляд справи за клопотанням підприємців Центрального ринку щодо забезпечення позову шляхом зупинення рішення міської ради про вилучення земельної ділянки КП "Луцькі ринки" на території Старого ринку та заборони вчиняти будь-які дії щодо демонтажу контейнерів. За результатами розгляду вказаного клопотання підприємцям відмовлено у його задоволенні!

- Підприємці перешкоджають своїм колегам вивозити контейнери з Центрального ринку на Новий!

Так де ж та ПРАВДА і як вона насправді звучить?

Читайте також: Фонтан у центрі Луцька планують відкрити до Дня Незалежності

- Петра Шпигу за проявлений професіоналізм, дотримання прав і свобод, дотримання Законів України призначили на посаду помічника Голови НПУ по західному регіону.

- Підприємці не перешкоджають іншим підприємцям вивозити контейнери з території КП Луцькі ринки. У всіх хто має бажання вивезти свій контейнер перевіряють наявність необхідних документів, а у разі здійснення такого вивозу за сприянням працівників муніципальної варти – вимагають присутність власника контейнера.

- Сьогодні у Господарськом суді Волинської області відбулось судове засідання за позовом підприємців, які здійснюють свою діяльність на території яку обслуговувало КП «Луцькі ринки». Вимагали скасування незаконного рішення Луцької Міської ради від 29.01.2020 року, та здійснити забезпечення позову. Суддя провела підготовче засідання та призначила справу до судового розгляду 10.03.2020р. А також, у резолюції ухвалив: у забезпечені позову відмовити.

Таким чином, по суті законності розірвання угод з підприємцями та визначення збитків завданих підприємцям таким рішенням, почне розглядатись з 10.03.2020 року. По ходу майбутніх засідань підприємці, проти яких можуть здійснюватись незаконні дії зі сторони муніципальної варти, можуть доносити документи про визначення збитків завданих підлеглими пані Сиротинської-Юзефчук.

Таким чином, робимо висновки як наша влада у власних цілях маніпулює даними та нашими судженнями", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити