image
 |  2 30 Вересня 2019 | 18:42

Побила до струсу мозку: у Луцьку судили підприємицю

У Луцьку судили підприємицю, яка побила іншу пані до струсу мозку.

Про це пише "Конкурент".

Луцький міськрайонний суд Волинської області розглянув провадження щодо обвинувачування уроженки Рожища, яка є підприємцем. 3 січня минулого року близько 12:30, перебуваючи у приміщенні торгового центру «Європа», що на вулиці Карпенка Карого, 15-а у Луцьку, вона вдарила жінку рукою в обличчя, а потім ще кілька разів по голові.

Зі своєю кривдницею потерпіла орендувала приміщення під торгівлю меблями. Крім них орендарями було ще три підприємці. Був звичайний робочий день. Потерпілій зателефонували і вона вийшла на коридор. За нею вибігла обвинувачена. За деякий час та вдарила її у вилицю. Потерпіла кликала на допомогу, а інша жінка продовжувала битися.

Читайте також: У Луцьку посеред ночі спіймали «на гарячому» продавця (ФОТО)

Між дамами були неприязні відносини. Лікарі виявили в постражадалої струс головного мозку. Розглянувши всі обставини справи, суд визнав жінку винною. Забіяці призначили штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити