image
 |  9 20 Вересня 2021 | 10:46

Побиті автівки та двоє - в реанімації: поліція шукає свідків ДТП на Волині (ФОТО)

Учора ввечері, 19 вересня, по вулиці Центральній у селі Брониця Камінь-Каширського району Mercedes Benz збив 75-річного велосипедиста, який рухався у попутному напрямку.

Про це інформує поліція Волинської області.

За кермом автомобіля перебував 24-річний місцевий житель.

Велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації Камінь-Каширської районної лікарні.

Цього ж дня, по проспекту Президента Грушевського у Луцьку 28-річний житель Нововолинська, керуючи автомобілем Peugeot Boxer, не надав переваги у русі та зіткнувся із легковиком Chevrolet.

Внаслідок ДТП постраждала 28-річна пасажирка легковика. Її госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку - ще одна ранкова ДТП (ФОТО)

Близько 20 год., по вулиці Глушець в обласному центрі під колеса Skoda Octavia потрапила 15-річна пішохідка. За кермом автомобіля перебував 39-річний житель Луцького району.

У результаті автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження. Її також госпіталізували у відділення реанімації.

Попередньо, постраждала перетинала проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

З метою встановлення усіх обставин ДТП поліція просить громадян, які були свідками автопригоди, звернутися до поліції для надання відповідних свідчень. Тел: 0662716074 або 102.

За усіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити