image
 |  2 4 Грудня 2018 | 16:20

Побив та відібрав iPhone: лучанину загрожує до 6 років за гратами

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавленя волі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Пригода трапилася наприкінці вересня цього року. Пізно ввечері на вулиці Даньшина в Луцьку невідомий побив та відібрав мобільний телефон «iPhone 6» у 18-річного місцевого жителя. Сума завданих матеріальних збитків склала 7 тис. грн.. Зловмисник із місця події втік, потерпілий звернувся за допомогою до поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж поєднаний із насильством. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Перемоги будують багатоповерхівку із порушенням ДБН, - лучанин

Оперативники встановили, що пограбування скоїв несудимий 28-річний житель обласного центру. Мобільний телефон вилучили. 

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру в скоєнні грабежу поєднаного із насильством, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити