image
 |  4 13 Квітня 2022 | 12:51

Поблизу Луцька на складі батька екс-заступника Погуляйка виявили вантаж конфіскату

Куди під час війни дівається конфіскований вантаж? Не так давно волинські митники зупинили 23 вантажівки на російських та білоруських номерах. Далі їх вилучили в обласну військово-цивільну адміністрацію. От тільки на офіційний склад вони не потрапили.

Повезли вантажі на приватні склади. Та так, що по дорозі десь поділись і номерні знаки, і документи. Згодом немов розчинились у повітрі і самі фури.

Подейкують, що склади належать батькові ексзаступника голови обласної адміністрації Андрія Ярмольського. Того самого ексзаступника, котрий від початку війни курував потоками гуманітарної допомоги. 

Хто заправляє складами охоронець не каже, хоча територія митного складу і самі складські приміщення, немов на долоні, чоловік не знає, чиї склади охороняє.

На складах зберігаються товари, які везли російськими та білоруськими вантажівками. Їх зупинили на митниці, от тільки, як вони опинилися саме на цих складах?

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити