image
 |  4 20 Квітня 2020 | 19:23

Поблизу міста-побратима Луцька на Великдень побилася сотня людей, поліція стріляла в повітря

На Великдень, 19 квітня, у смт Новотроїцьке Волноваського району на Донеччині сталася бійка за участі близько 100 осіб.

Про це повідомляють у поліції Донеччини.

"Вчора, 19 квітня 2020 року, у Новотроїцькому відбувся конфлікт із бійкою, участь у якому взяли близько 100 осіб. Причиною конфлікту стали особисті неприязні стосунки між кількома мешканцями.

За сигналом "Тривога" було піднято весь особовий склад Волноваського відділу поліції. На місце події виїхали керівники обласного главку, Волноваського ВП та рота поліції особливого призначення.

Зловмисники намагалися перевернути транспортні засоби, що стояли поряд із місцем події. Відтак поліцейські, відповідно до ст. 46 Закону України "Про Національну поліцію", були змушені зробити чотири попереджувальні постріли у повітря, а також викликати підкріплення.

Порушення громадського порядку було припинено".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція відкрила 5 кримінальних проваджень і виписала 5 адмінпротоколів УПЦ МП за порушення карантину на Великдень

За цим фактом відкрито два кримінальні провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ч. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні заходи щодо встановлення причетних осіб та всіх обставин події.

Нагадаємо, що селище Новотроїцьке розташоване на прикордонні з лінією розмежування і знаходиться неподалік від райцентру Волноваха, що є містом-побратимом Луцька і де зусиллями волинян було споруджено храм в пам`ять про загиблих бійців 51-ї ОМБр із Володимира-Волинського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волновасі відкрили храм Святого Миколая, який збудували на честь 18 загиблих бійців володимирської 51-ї ОМБр (ВІДЕО)

Раніше Новотроїцьке стало відомим через фатальний інцидент, пов`язаний зі знищенням російськими найманцями "градами" цивільної маршрутки з мирними людьми.

До слова, заступником начальника Донецької поліції, до зони відповідальності якого віднесена Волноваха, наразі теж є виходець із Волині, колишній начальник Луцького прикордонного загону Павло Алексієнко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити