image
 |  5 16 Лютого 2022 | 23:01

Поблизу волинської траси хочуть збудувати автостоянку на 877 місць

Ковельська міська рада опублікувала заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для розміщення автомобільної стоянки у Ковелі на вулиці Варшавській.

Про це пише Ковель медіа.

Площа території, щодо якої здійснюється проєктування, складає – 4,00 га (кадастровий номер земельної ділянки 0710400000:15:008:0153, район гаражного кооперативу «Промінь»).

Ділянка перебуває у приватній власності. Власником є Гопанчук Володимир Ніфаїлович, підприємець з Луцька.

Відповідно до намірів замовника та проєктного рішення цього детального плану території, передбачається формування ділянки (площею 4,00 га) для об’єкту транспортної інфраструктури, а саме: автомобільної стоянки великої місткості – на 877 місць, в тому числі місць для легкових автомобілів – 808, місць для вантажного автотранспорту – 69; приміщення для чергових і зберігання інвентаря площею забудови – 144,0 кв. м.

Відповідно до п. 3 ч. 10 ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (автомобільна стоянка на 877 машино-місць) належить до ІІ категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля.

Зауваження і пропозиції подаються у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради до 03 березня 2022 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити