image
 |  0 22 Січня 2019 | 16:51

Україна без холопа і без пана, - що зробить Президент Кошулинський?

Кандидат у Президенти України Руслан Кошулинський пообіцяв, що якщо він переможе, то боротиметься з олігархами, надасть українській мові статусу єдиної державної в усіх сферах життя та зробить усе, щоб українці поверталися зі заробітків додому.

Про це він сказав у вівторок, 22 січня, під час з’їзду партії ВО “Свобода”, - пише Вголос.

“У ключових питаннях Україна постійно залежить від чиєїсь волі: від московської газової голки; від мінських торгів, від траншів МВФ тощо. Як бачимо, Україна спутана по руках і ногах. І розривати ці пута — справа націоналістів. Бо панівна псевдоеліта цього ніколи не робила і не збирається робити. Панівна комуно-олігархічна верхівка чверть століття планомірно вела Україну до прірви. І сьогодні вже не тільки москаль на Україну зуби скалить. Вже й інші сусіди норовлять вказувати, як нам жити. І паспорти свої тут масово роздають. А наша ж влада керується власною волею хіба у власному бізнесі — тут вони горло хоч кому ладні гризти. Але тільки не за державну справу — тут вони геть беззубі й усілякому стрічному поклони б’ють. Як бачимо, і в справі соборності Україні залишається покладатися хіба на націоналістів. Україна без холопа і без пана. Сучасною мовою — без бідності і без олігархії”, — наголосив націоналіст.

Руслан Кошулинський пообіцяв, що боротиметься з олігархами, бо тільки без них українці зможуть стати заможними.

“Олігархія — ключова проблема України і причина всіх бід українців. Це війна, корупція і тотальні злидні нації. Але найстрашніше — непевність завтрашнього дня. Відсутність майбутнього у наших дітей. Повернути Україну в українські руки це і означає, передусім, скинути ярмо олігархії. А хто, крім націоналістів це зробить? Це й є місія нашого покоління. Не посоромити слави Героїв і захистити майбутнє дітей. Щоб ані наші діти, ані внуки не мусили більше боротися за Україну. Нехай вони щасливо живуть на своїй, Богом даній землі! Як цього досягнути — чіткий план докорінних перетворень є”, — сказав кандидат у Президенти.

Кандидат у Президенти від націоналістичних сил додав, що зараз потрібно дати можливість українцям реалізувати себе в Україні.

“Сьогодні наші люди виїжджають за кордон. Якщо раніше нас було 52 мільйони, то зараз офіційна статистика каже, що залишилося 42, а неофіційна статистика повідомляє, що насправді нас є лише 32 мільйони. Щорічно стає на 250 тисяч менше українців. Наші земляки не можуть відчувати себе середнім класом. Людей, які вважають себе середнім класом, — лише 4 %. Успішні українці не потрібні олігархам. Завдання націоналістів — дати українцям можливість реалізувати себе в Україні”, — наголосив Кошулинський.

Крім того, він озвучив те, що планує робити на посаді Президента України.

“Обіцяю здійснити реальну люстрацію, запровадити обов’язкову перевірку держслужбовців і чиновників на детекторі брехні на причетність до сепаратизму та корупції, відкрити архіви КДБ, скасувати недоторканність Президента, суддів і депутатів”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Націоналісти - одностайні: єдиний кандидат у Президенти - Руслан Кошулинський

Також Кошулинський обіцяє визнати Росію країною-агресором, українську мову зробити єдиною державної в усіх сферах і перевіряти чиновників на знання мови на спеціальному іспиті. На фінансування армії “свободівець” пообіцяв виділяти 5 % від загального ВВП України. Також націоналіст планує обкладати воєнним податком усіх олігархів.

Кандидат у Президенти пообіцяв скасувати пенсійну реформу, підтримувати соціально українську родину, зокрема, будувати для молодих родин соціальне житло, а багатодітним сім’ям видавати безвідсоткові кредити на помешкання. Кошулинський пообіцяв не обкладати ніякими податками українських заробітчан та провести докорінні економічні реформи, завдяки яким наші співгромадяни зможуть повернутись до України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити