image
 |  7 20 Вересня 2022 | 18:13

Подальші бойові дії стануть крахом для рф, – ГУР

Оголошення загальної мобілізації в Російській Федерації стане значним ударом по режиму диктатора Володимира Путіна. Це рівноцінно визнанню, що РФ не змогла виконати всі поставленні завдання, так звана спеціальна операція не досягла результату, а отже, йде реальна війна.

Подальші бойові дії стануть для Росії крахом, заявив представник Головного управління розвідки.

"Оголосити загальну мобілізацію – значить оголосити війну Україні та визнати те, що Росія є країною-агресоркою. Зараз дуже підвищилася мобілізаційна інформаційна риторика у РФ. Російські політичні діячі говорять про те, що так, дійсно, йде війна, і що російська армія не може впоратися, тож потрібно оголошувати війну і мобілізацію. Знову ж таки, при цьому вони кажуть, що ми будемо вести війну не просто з Україною, а з НАТО і Сполученими Штатами Америки, які воюють на боці України", – ідеться в повідомленні.

Кремль розуміє, що для захоплення усієї території України, а це є основною метою Росії, рано чи пізно доведеться залучити додаткові ресурси. Водночас оголошення загальної мобілізації буде Києву лише на руку, адже протестні настрої в РФ зростуть. Молодь не хоче воювати.

"Ми провели аналіз російського соціуму і бачимо, що в основному підтримують війну режиму Путіна люди, яким за 50 років. Вони не підуть воювати. Воюватиме молодь 20–30 років. Саме тому оголошення загальної мобілізації стане індикатором, який покаже наскільки російський народ готовий до продовження цієї кровопролитної війни. Ресурс у РФ вичерпний. Ми намагатимемося завдати таких втрат, аби ворог зрозумів, що подальші бойові дії стануть для нього крахом", – підсумував представник воєнної розвідки України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити