image
 |  1071 17 Травня 2022 | 14:01

Подобова оренда автомобілів в Івано-Франківську

Переміщення містами на автомобілі – ідеальний варіант для створення зручності та комфорту. Компанія RENTAL пропонує скористатися транспортними засобами у форматі оренди. В автопарку є як економні автомобілі Chevrolet Spark, так і преміальний транспорт, включаючи Audi Q7 та Toyota Land Cruiser 200. Управляти такими авто можна самостійно або з водієм, замовивши відповідну послугу.

Вартість оренди

Ціна послуги оренди транспортного засобу залежить від кількох факторів:

• клас автомобіля;

• період оренди;

• наявність застави.

Вартість починається від 17 євро на добу. Доступна оренда авто у Івано-Франківську на кілька днів або тижнів. Відсутність застави призведе до мінімального підвищення вартості оренди транспорту. На всі автомобілі є офіційне страхування, що виключає проблеми в аварійних ситуаціях.

Переваги співпраці з RENTAL

В наявності є більше 250 автомобілів різного класу, завдяки чому кожен бажаючий може вибрати необхідний транспорт як для відпочинку та розваг у великому місті, так і для вирішення важливих справ. Автомобілі, що орендуються, не старше 3-х років, що говорить про надійність і безпеку.

Процес вибору та оформлення оренди авто займе кілька хвилин. Усього кілька кліків та дзвінок менеджера відокремлює клієнта від їзди на автомобілі. Цілодобова робота без вихідних та свят не обмежує клієнтів в оренді автомобілів будь-якого класу. За необхідності замовляється адресна доставка транспорту у потрібну точку країни.

В оренду передаються повністю укомплектовані та готові до експлуатації автомобілі. Діє і технічна підтримка, якщо на дорозі у клієнта виникли якісь неприємності, наприклад прокол колеса або поломка. Спеціалісти чергують цілодобово.

Набір додаткових послуг

Крім прямої оренди транспорту пропонується наступний набір послуг:

1. Навігація. Клієнту виділяється GPS навігатор для комфортної орієнтації у незнайомому місті;

2. Дитяче крісло. Важливий атрибут для подорожей із маленькими дітьми;

3. Wi-Fi. Інтернет для пасажирів та водія;

4. Go-Pro. Камера для запису моментів, що запам'ятовуються під час поїздки і подорожей.

Окремо надаються послуги для довгострокової оренди транспорту із підписанням договору на відповідних умовах. Завдяки такій послузі клієнти отримують автомобілі в ідеальному стані, які не потрібно додатково обслуговування та витрати коштів на амортизацію. У вартість такого прокату вже включено ПДВ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити