image
 |  0 7 Грудня 2017 | 07:50

Погода на сьогодні: сніг та дощ

7 грудня значна частина України буде знову серед снігу та дощу, - йдеться на сайті gazeta.ua
У більшості областей протягом дня очікується 0+6 градусів. Нічна температура повітря коливатиметься в межах 3 градусів тепла - 3 морозу.
На сході України хмарно, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 0- 5 градусів, удень +2- 3 градуси, повідомляє Гідрометцентр.
У центрі України хмарно, вночі мокрий сніг, вдень з дощем, в Полтавській області без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі +2 - 3 градуси, вдень 0+ 5 градусів.
У західних областях - пройде мокрий сніг. Вночі від 3 тепла до 2 морозу, вдень 0-5 градусів тепла.
На сході України хмарно, вночі невеликий мокрий сніг, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі 0- 5 градусів, удень +2- 3 градуси.
На півночі України хмарно, невеликий мокрий сніг, вдень з дощем, в Сумській, а вночі і в Чернігівській областях без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м / с. Температура повітря в Житомирській і Київській областях вночі +2- 3 градуси, вдень 0 + 5 градусів, у Сумській і Чернігівській областях вночі 0- 5 градусів, вдень близько 0 градусів.
На півдні України - місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі 0-4 тепла, вдень 2-7, в Криму та на півдні Одеської області 6-10 градусів вище нуля.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити