image
 |  5 18 Жовтня 2020 | 21:44

Погрози та лайка: у магазині Ковеля зачинили і не випускали рейдову бригаду

Працівниці управління Держпраці та відділу економічного розвитку та торгівлі виконкому Ковельської міської ради під час перевірки магазинів зайшли до крамниці, що розташована в торговельному центрі поблизу Центральної районної лікарні.

За їх словами, вони представилися продавчині. Оскільки остання якраз обслуговувала покупця, то вирішили почекати збоку. Тут з підсобки вийшов 25-річний працівник, який згодом виявився брокером та чоловіком власниці магазину, і почав виражатися нецензурною лайкою на їх адресу, погрожував побити, а потім взагалі зачинив вхідні двері, не випускаючи рейдову бригаду з приміщення.

Як він стверджував, ці три чиновниці повідомили, що прийшли з перевіркою, а на його прохання показати документи – не представились, зробити відповідний запис у журналі обліку перевірок – не захотіли. Через це змушений був зачинити двері та викликати поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник Волинської ОДА відправив дочку народжувати в «ДНР»

Правоохоронці, що прибули на виклик, склали адміністративний протокол саме на нього, а також прийняли заяви у жінок, як потерпілих.

Ковельський міськрайонний суд визнав чоловіка винним за фактом дрібного хуліганства та оштрафував на 68 гривень.

Джерело: Ковель медіа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити