image
 |  221 12 Серпня 2024 | 13:52

Покарали волинянку, через яку постраждала пасажирка мотоцикла

На Волині судили водійку, через неуважність якої постраждала пасажирка мотоцикла. Жінці призначили рік умовного терміну та на рік заборонили керувати транспортними засобами.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду, пише  "ВолиньUA" з посиланням на Волинські новини. 

Аварія сталася 28 квітня 2024 року між Ківерцями та селом Борохів Луцького району. Яна Ф. керувала Volkswagen Touran на швидкості близько 50 км/год. Але під час обгону її автомобіль зіткнувся з мотоциклом.

Унаслідок ДТП пасажирка двоколісного отримала тяжкі тілесні ушкодження. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та переломи.

Обвинувачена свою вину повністю визнала, щиро розкаялася. Потерпіла, своєю чергою, заявила: претензій не має, адже завдані збитки їй відшкодували. Просила суворо не карати водійку.

Про обвинувачену відомо, що вона раніше не судима, характеризується позитивно, одружена, перебуває у відпустці з догляду за дитиною.

Суд визнав Яну Ф. винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Їй призначили три роки позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами на один рік. Але реальне покарання замінили роком іспитового терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни волинської бригади показали, як знищили ворожий «Град»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити