image
 |  0 13 Червня 2018 | 13:53

Покарають чоловіка, який на волинському підприємстві спричинив смерть жінки

Покарають водія, через якого загинула жінка на Горохівському підприємстві
Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури  затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 35-річним  мешканцем села Грядки Дубенського району Рівненської області правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілої.
Про це видання «ВолиньUА» інформує прес-служба прокуратури області.
Увечері 25 січня 2018 року чоловік, ігноруючи правила безпеки, в ході розвантаження цукрових буряків на території Дільниці №9 приватного підприємства «Агро-Експрес-Сервіс» у селищі Мар’янівка Горохівського району, допустив самовільний рух автопоїзда в складі сідлового тягача марки «RENAULT PREMIUM» та напівпричепа вперед, внаслідок чого вантажний автомобіль наїхав на 47-річну працівницю підприємства.
Від отриманих травм жінка померла.
Водія ж автопоїзда тепер обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Читайте також: На Волині депутат сільради сплатить 850 гривень штрафу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити