image
 |  0 28 Серпня 2021 | 12:29

Показали фото пари, яка познущалася над птахом у парку Луцька (ФОТО, ВІДЕО)

26 серпня о 16:46 год на телефон гарячої лінії ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки невідомий чоловік кидає каміння у качок, що згодом спричинило смерть одної з них.

Про це інформують луцькі муніципали.

Особливої цинічності та жорстокості додає те, що він це зробив у присутності малолітніх осіб, а з цим чоловіком була дівчина, яка його не зупинила.

Відповідно диспетчером Центру безпеки міста Луцьк було негайно направлено інспектора, а сьогодні також повідомлено поліцію листом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку невідомі встановили небезпечні обмежувачі (ФОТО)

Встановлено, що о 16:51 чоловік втік з парку, сівши в автомобіль Opel д.н.з. АС7451АВ. Та завдяки камерам відеоспостереження вдалося зафіксувати обличчя молодика, який своїми діями спричинив загибель качки. Всі відеоматеріали, на яких зафіксовано особу ймовірно причетну до злочину передбаченого ч. 1 ст. 299 ККУ та ч. 2 ст. 299 ККУ передано працівникам поліції, для притягнення винних до відповідальності згідно чинного законодавства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити