image
 |  2 29 Липня 2021 | 12:47

Показали моторошні кадри з місця нічної аварії неподалік Луцька (ВІДЕО)

У селі Гірка Полонка сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали двоє пішоходів.

Про це пише ВолиньPost.

ДТП трапилася у вівторок, 27 липня, близько 23:00 у селі Оздів на вулиці Гіркополонківській: легковий автомобіль Ford Focus збив двох пішоходів За словами свідків, автівка їхала з вимкненими фарами.

За кермом авто Ford Mondeo був водій, який працює таксистом у службі Uklon.

На місці інциденту працювали поліцейські й медики «швидкої».

Потерпілих госпіталізували до лікарні. В одного з них – черепно-мозкова травма, гематомою на голові та розкришений великий шийний хрящ, чоловік перебуває у відділенні реанімації. В іншого потерпілого розірване сухожилля на руці й травмована нога.

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області. Правоохоронці повідомили, що 62-річний керманич Ford Focus допустив наїзд на пішоходів – 31 та 27 років, які йшли по правій стороні дороги у попутному напрямку. Їх госпіталізували у відділення реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька вандали понищили квіти (ФОТО)

Попередньо встановлено, що водій транспортного засобу перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, у нього також відібрали біологічні зразки для встановлення стану алкогольного сп’яніння.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини автопригоди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити