image
 |  4 20 Листопада 2021 | 18:06

Показали, на якому етапі будівництво школи неподалік Луцька (ФОТО)

Модернізовані класні кімнати, актовий й спортивний зали, їдальня та спеціалізований ліфт – у селі Башлики Луцького району завершують будівництво триповерхової школи.

Про це інформує Волинська ОДА.

Нагадаємо, будівництво школи «з нуля» розпочалося у 2018 році.

Так, навчатимуться у загальноосвітньому закладі майже 400 учнів не лише села Башлики, а й навколишніх сіл. Загальна площа сучасної та просторої школи понад 7 тис. м².

Новозбудований освітній заклад відповідає новим державним будівельним нормам, а також адаптований до європейських вимог щодо інклюзивності. Слід зазначити, що під час проектування та будівництва навчального закладу одним з першочергових завдань було облаштування безбар’єрного простору та доступність школи для маломобільних груп населення. Так, у школі уже встановили ліфт.

Всередині приміщення майстри продовжують роботи із розпису стін. Тут уже встановлені двері, санвузли, пофарбовані стіни та частково вмебльовані класи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред білого дня у Луцьку спіймали вантажівку з лісом

Наразі будівельники активно виконують роботи із благоустрою території, аби до погіршення погодних умов на подвір’ї школи усі роботи були завершені. Відтак, біля навчального закладу розміщені футбольне поле, спортивний майданчик та прогулянкові павільйони. Наразі тут ведуться роботи із укладання бруківки, встановлення бордюрів, вимощування бігових доріжок навколо футбольного поля та обладнання інвентарем спортивного майданчику.

Загальна кошторисна вартість будівництва школи – понад 118 мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити