image
 |  5 13 Травня 2021 | 14:35

Показали стрілка, який минулого тижня напав на мешканців будинку неподалік Луцька

Журналісти встановили особу п’яного «стрілка», який проник на територію одного з житлових будинків в селі Боголюби, де влаштував стрілянину. Виявилось, що 35-річний чоловік, який здійснив напад на приватне обійстя та його мешканців, вже має дві судимості.

Про це пишуть Волинські Новини.

Нагадаємо, інцидент трапився 9 травня 2021 року у селі Боголюби. Лучанин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на територію одного з житлових будинків, після чого власникам будинку та поліцейським погрожував фізичною розправою і вбивством, а потім дістав пістолет та здійснив декілька пострілів (за попередньою інформацією, вгору, – ВН).

Утім, як пізніше повідомив журналістам один із свідків, пістолет зловмисника був направлений не вгору, а в сторону працівників поліції та господарів будинку (на фото, – ВН).

Нападником виявився двічі судимий раніше Сергій Сулім 1986 року народження. Також відомо, що 35-річний чоловік поставав перед Фемідою через участь у дорожньо-транспортній пригоді з летальним наслідком, а також був судимий за ч.3 статті 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Зазначимо, що 9 травня, зреагувавши на виклик, за вказаною адресою виїхали працівники СРПП відділення номер 3 та слідчо-оперативна група Луцького РУП. Правоохоронці затримали фігуранта, вилучили зброю та відправили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинським шахтарям надійшли кошти на погашення заборгованості із заробітної плати

Правоохоронці затримали фігуранта, вилучили зброю та відправили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

«Приїхало 12 автомобілів правоохоронців чи навіть більше. Потім я почув, як поліцейські, що прибули на виклик, передали черговому, що по них відкрили вогонь. Після цього на місце прибули спецпризначенці. Зловмисника обеззброїли два працівники поліції, що прибули на виклик першими, і яких, власне, й погрожували вбити», – каже один із очевидців інциденту.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження, зловмиснику оголошено підозру за ч.2 ст. 162 КК України (Порушення недоторканості житла – карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років) та ч. 1 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу – карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк). Досудове розслідування триває. Про мотиви зловмисника поки що не повідомляють.

Додамо, на момент публікації статті стало відомо, що Сергія Суліма випустили під домашній арешт.

Відео проникнення правопорушника на приватну територію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити